Mentorschap zorgaanbieders

samenwerking zorgplannen.

Samenwerking met zorgaanbieders

Het komt regelmatig voor dat de zorgaanbieder contact opneemt met TAR-Mentorschap. De zorgaanbieder is ook bevoegd om het mentorschap aan te vragen.

Wettelijke plicht

Het is zelfs zo dat u als zorgaanbieder de wettelijke plicht heeft om uw client te informeren over en toestemming te vragen voor de zorgplannen en behandelplannen.

Client beslissingen

Is uw client niet in staat om de afspraken die hierin staan te overzien en dus niet in staat is om hier over te beslissen dan is het mogelijk om mentorschap aan te vragen. Er zijn nog een aantal andere mogelijkheden om de client te laten vertegenwoordigen.

Samenwerking

De mentor van TAR-Mentorschap werkt nauw samen met de zorgaanbieder. Het is in beider belang dat het goed gaat met de gezamenlijke client. U mag echter van de mentor wel verwachten dat hij kritisch meekijkt in de zorg. Uitgangspunt is het welzijn van de client.

Voordelen

Voordelen voor de zorgaanbieders zijn o.a. de professionele standaard waar mee wordt gewerkt. Tevens werkt TAR-Mentorschap zeer nauw samen met een aantal andere professionele mentoren maar ook met een aantal bewindvoerders.

Vrijblijvende kennismaking

U kunt ons vrijblijvend uitnodigen ter kennismaking op de door u gewenste locatie en u bent welkom op ons kantoor in Assen. Aan de Brunelstraat 77 te Assen houden wij kantoor samen met andere maatschappelijke organisaties genaamd de Werkwereld.

Pin It on Pinterest