TAR mentorschap

het team.

Even voorstellen

Het TAR-Mentorschap team biedt professioneel mentorschap in de zorg.

Gerrit

Gerrit

Oprichter & Eigenaar & professioneel mentor

Gerrit is oprichter van TAR Mentorschap. In 2014 heb ik de stap genomen om mij volledig te richten op het mentorschap. Na gewerkt te hebben als sociotherapeut en diverse jaren als zelfstandige in de ambulante begeleiding ben ik me gaan richten op het mentorschap. Ik zou niet anders meer willen.
?

?

professioneel mentor

 Deze vacature is (bijna)vervuld. binnenkort hier meer info.

 

?

?

professioneel mentor

Deze vacature is ook vervuld. binnenkort meer info.

 

Liesbeth

Liesbeth

professioneel mentor

Ik ben Liesbeth, moeder van twee volwassen kinderen en sinds 1986 werkzaam in de zorg. Ik woon in Assen.

Ik ben opgeleid als Z- Verpleegkundige en HBO- SPH. Binnen de zorg  werk ik met mensen met een verstandelijke beperking. Ik werk vanuit een positieve houding, heb oog voor wat niet kan en kijk graag naar wat wel kan. Creatief ,initiatieven nemen en betrouwbaar; zijn voor mij kernbegrippen die goed bij mij passen.

Naast mijn ervaring als begeleider had ik verschillende  taken, waaronder intern auditor, teamleider ambulante ondersteuning en collegiale opvang schokkende gebeurtenissen. Gezien mijn ruime ervaring in de zorg vanuit verschillende  perspectieven denk ik goed in staat te zijn de client als mentor te kunnen bijstaan.

Als Mentor is mijn drijfveer om toe te zien op een goede zorg die past bij de persoon waarvan ik mentor ben. Het is mijn taak om beslissingen zo veel mogelijk in overleg en samen met de client te nemen. Wanneer het nodig is neem ik als mentor beslissingen voor de client, dan breng ik de client en/of begeleiding hiervan op de hoogte.

Vrijblijvende kennismaking

U kunt mij vrijblijvend uitnodigen ter kennismaking op de door u gewenste locatie en u bent welkom op ons kantoor in Assen. Aan de Brunelstraat 77 te Assen houden wij kantoor samen met andere maatschappelijke organisaties genaamd de Werkwereld.

Pin It on Pinterest