Mentorschap samenwerking

voor hoge kwaliteit.

Hoger plan

Met een aantal mentoren werken we nauw samen. Onder ander zijn we daardoor ook bereikbaar tijdens de avonden/weekenden. Door deze samenwerking zijn we in staat om de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoger plan te tillen. De contactgegevens worden bij de intake gedeeld en zijn ook terug te vinden in het mentorschapsplan. 

Efficiëntie

Onze administratieve ondersteuning in de persoon van Heleen werkt voor een aantal uren bij ons op kantoor. Wij willen de administratie zodanig vormgeven dat we heel efficiënt met onze tijd om kunnen gaan en deze tijd aan persoonlijke contacten besteden.

Wij zijn bekend met meerdere bewindvoerders. Zoekt u naast een mentor ook een bewindvoerder dan zijn wij in staat om hier een bijpassende bewindvoerder aan te koppelen. De intake kan hierdoor in een gesprek plaats vinden.

Vrijblijvende kennismaking

U kunt ons vrijblijvend uitnodigen ter kennismaking op de door u gewenste locatie en u bent welkom op ons kantoor in Assen. Aan de Brunelstraat 77 te Assen houden wij kantoor samen met andere maatschappelijke organisaties genaamd de Werkwereld.

Pin It on Pinterest