TAR mentorschap

over ons.

Professioneel mentor Gerrit Dolstra

TAR-Mentorschap biedt professioneel mentorschap in de zorg. Vaak wordt gevraagd waar het woord TAR vandaan komt. Als je het omdraait is het een oud woord voor Raad en Ondersteuning. EN dat is waar ik voor sta, raad en ondersteuning geven daar waar nodig en beslissen waar nodig. Zoveel mogelijk de persoon zijn eigen beslissingen laten nemen en zijn leven laten leven .

Sinds 2003

In 2003 is TAR opgericht. Daarvoor heb ik gewerkt in de zorg o.a. psychiatrie. Met TAR heb ik mij tot een aantal jaren terug met name gefocust op individuele begeleiding. Sinds een aantal jaren richt ik mij volledig op het mentorschap.

Ons kantoor

Wij werken vanuit een kantoor aan de brunelstraat 77 in Assen. Ons kantoor maakt deel uit van een maatschappelijk initiatief in Assen-Oost. Ons gebouw heet de Werkwereld.

Meer achtergrond op mijn linkedin profiel

Vrijblijvende kennismaking

U kunt mij vrijblijvend uitnodigen ter kennismaking op de door u gewenste locatie en u bent welkom op ons kantoor in Assen. Aan de Brunelstraat 77 te Assen houden wij kantoor samen met andere maatschappelijke organisaties genaamd de Werkwereld.

Pin It on Pinterest