Mentorschap aanvragen

vrijblijvende kennismaking.

Hoe vraag ik mentorschap aan?

Als u mentorschap wilt aanvragen voor uzelf of voor iemand anders kunt u de mentor van TAR-Mentorschap uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Intakegesprek

In dit gesprek wordt bekeken of de mentor van TAR-Mentorschap iets kan betekenen. Alle vragen die er leven rondom mentorschap kunnen hier gesteld worden. Ook bekijkt de mentor de situatie en bekijkt of er minder ingrijpende maatregelen plaats kunnen vinden om hetzelfde doel te bereiken.

Tweede gesprek

Na de kennismaking is er in principe nog een tweede gesprek. In dit gesprek wordt nog even terug gekeken naar het vorige gesprek. Eventuele onduidelijkheden kunnen verhelderd worden. De keus wordt hier gemaakt om het mentorschap aan te vragen.

Aanvraag

Ook de vraag wie het aanvraagt is van belang om de procedure bij de rechtbank spoedig te laten verlopen. De mentor van TAR-Mentorschap kan hierin adviseren en ondersteunen.

Mentorschapsplan

In het tweede gesprek wordt ook een ,voorlopig, mentorschapsplan opgesteld. Daarin staan ook de bereikbaarheidsgegevens van de mentor onder normale omstandigheden maar ook in vakanties en bij ziekte. Bij ziekte wordt het mentorschap waargenomen door een collega die ook volledig bevoegd is door de rechtbank.

Vrijblijvende kennismaking

U kunt mij vrijblijvend uitnodigen ter kennismaking op de door u gewenste locatie en u bent welkom op ons kantoor in Assen. Aan de Brunelstraat 77 te Assen houden wij kantoor samen met andere maatschappelijke organisaties genaamd de Werkwereld.

Pin It on Pinterest