bereikbaarheid

waarneming

Even voorstellen

Tijdens niet kantoortijden (ma-vr van 18.00 -8.00 uur en het weekend) zijn onderstaande mentoren bereikbaar via 085- 06 06 765.

Irma is bereikbaar voor clienten op tel nr: 06 – 839 580 42. Wanneer de telefoon niet opgenomen wordt graag je naam inspreken en het nummer waarop je bereikbaar bent. Irma belt dan (max) binnen twee werkdagen terug. Je kunt ook een mail sturen naar info@tar-mentorschap.nl . Ook dan ontvang je binnen max twee werkdagen een reactie.

Irma is op wisselende dagen bereikbaar.

Gerrit is bereikbaar voor clienten op tel.nr: 06-239 403 66 of je kunt een mail sturen naar info@tar-mentorschap.nl.

Je krijgt binnen max. twee werkdagen een reactie.

Gerrit is normaal gesproken bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag. (Maandag dus niet).

De kans dat je de voicemail in moet spreken is aanwezig. Tijdens onze afspraken nemen wij niet de telefoon aan. Wij proberen dezelfde dag nog terug te bellen.

In hele dringende zaken zijn we vanaf 17.00 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur en in het weekend  bereikbaar via onze waarnemingsdienst op nr : 085- 06 06 765. Je krijgt dan de mogelijkheid om de voicemail in te spreken. Spreek duidelijk je naam , het nummer waarop je te bereiken bent in en je wordt dan teruggebeld door de dienstdoende mentor.

Voor instellingen en anderen

Algemene bereikbaarheid
Voor algemene info zijn wij bereikbaar op tel.nr: 0592- 20 10 43. Echter tijdens afspraken nemen wij de telefoon niet op. Spreek in dat geval duidelijk uw naam, het nummer of email adres waarop u bereikbaar bent en de reden van bellen. (Vermeldt indien het een client van ons betreft duidelijk de naam van de client in ). Wij bellen of mailen in dat geval terug.

Voor aanmelding clienten kunt  u ook het formulier op onze website gebruiken.

Zie ook boven voor direct contact met betreffende mentor.

Vrijblijvende kennismaking

U kunt mij vrijblijvend uitnodigen ter kennismaking op de door u gewenste locatie en u bent welkom op ons kantoor in Assen. Aan de Brunelstraat 77 te Assen houden wij kantoor samen met andere maatschappelijke organisaties genaamd de Werkwereld.

Pin It on Pinterest